Onhan yrityksesi jo mukana?

Suomen ensimmäinen yritysliikuntakeskus avautui tammikuussa 2019 Espoon Keilaniemeen (Keilaranta 4), josta löytyvät huipputasoinen kuntosali, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, kuntotestaus- ja hierontapalvelut sekä rentouttava spaosasto - kaikki eksklusiivisesti jäsenyritysten henkilöstön käytössä.

Katso ryhmäliikuntakalenteri

Varaa tästä aika kuntokartoitukseen, kehonkoostumusmittaukseen tai energiatestiin.

Varaa aika
Kesän kurssit ja workshopit

Katso kesän kurssit ja workshopit.

Varmista paikkasi Suomen halutuimmassa kuntoyhteisössä vinkkaamalla pomolle tai ottamalla yhteyttä.

Nousu Business Wellness Center

Hyvinvointi alkaa sinusta

Valmentajamme testaa kuntosi ja laatii treeniohjelmasi, joka perustuu kuntoprofiiliisi ja henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Säännölliset kuntotestit kertovat kehittymisestäsi.

Seuraa kehitystäsi mobiilisovelluksella

Katso tuntien aikataulut, ilmoittaudu liikuntapalveluihin tai maksa vaikka hierontasi suoraan mobiilisovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta. Löydät sen nimellä Nousu App.

Treenaa tavoitteellisesti

Salilla treenaat voimaharjoittelua, lihaskestävyyttä ja aerobista liikuntaa. Henkilökohtainen treeniohjelma ja Nousun mobiilisovellus viitoittavat tien kohti tavoitteitasi.

Nosta sykettä ryhmäliikunnassa

Ryhmäliikuntakalenteristamme löydät erilaiset kehoahuoltavat tunnit (yoga, pilates, fasciamethod, venyttely), lihasvoimaa kehittävät tunnit (crosstraining, pump, kahvakuula, core), aerobista kuntoa kehittävät tunnit (kuntonyrkkeily, indoor cycling, juoksutunnit, erilaiset tanssi- ja jumppatunnit) sekä vesiliikuntatunnit (uinnin tekniikkatunit, merenneitotunnit, vesijuoksu ja vesijumppa sekä hydrobic). Ajankohtaisen ryhmäliikuntalukujärjestyksen saat rekisteröidyttyäsi Nousu App -mobiilisovellukseen.

Pidä mielesi kirkkaana

Päästä irti turhista ajatuksista ja keskity sinulle tärkeään. Mindfulness- ja joogatunneillamme harjoitat keskittymistäsi ja palautat mielesi arjen kiireistä. Säännöllinen läsnäoloharjoittelu auttaa saamaan enemmän aikaan ja elämään hetkessä.

Palkitse itsesi hyvästä työstä

Tavoitteisiin yltäminen ja haasteiden voittaminen ovat palkinnon arvoisia suorituksia. Spa-osastolla hemmottelet itseäsi vaikka koko tiimin voimin. 18 metriä pitkä uima-allas sopii myös täydellisesti uintitekniikan harjoitteluun.

Saavuta tavoitteesi

Toivotko lisää valmennusta? Ehkä tavoitteesi on tulevan kauden triathlon tai marathon? Ammattitaitoiset personal trainerimme näyttävät tien ja auttavat säilyttämään inspiraation läpi rankkojen treenien.

Kenelle Nousu BWC on tarkoitettu?

Nousu Business Wellness Center on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat pitää henkilöstöstään huolta. Kuntokeskuksemme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. 

Tutustu Nousuun työnantajan näkökulmasta