Muuta HR-investointisi iloksi ja hyvinvoinniksi

Nousu Wellness @ Work tuo liikunnan osaksi työntekijöiden arkea – yrityksenne omiin tiloihin tai sen läheisyyteen. Monipuolinen lajivalikoima, energiset ohjaajat ja yksilölliset treeniohjelmat kannustavat liikkumaan ja voimaan hyvin.

Nousu @ Work sisältää kaiken tämän

Palkitse henkilöstösi liikunnalla

Ryhmäliikunta

Kannustavat ohjaajamme nostattavat hikikarpalot pintaan musiikin sykkeessä. Ryhmäliikuntatunteja löytyy spinningistä pilatekseen ja kahvakuulatunneista tanssikursseihin – mistä ikinä henkilöstösi pitää.

Personal training

Valmentajamme laativat yksilön tavoitteisiin ja kuntoprofiilin sopivan treeniohjelman ja ravintosuositukset. Kuntoilija saa myös lajivalmennusta, liikunnanohjausta ja kuntotestausta.

Uinti ja vesiliikunta

Kuntouinti ja hydrobic-vesijumppa laittavat lihakset liikkeelle koko kehossa. Uintikursseja löytyy myös uimareille, joiden tavoitteena on triathlon tai taloudellisemman uintitekniikkaan oppiminen.


Kuntotestaus ja taukoliikunta

Mitattu tieto auttaa kehittämään hyvinvointia. Valmentajamme testaa kuntosi ja laatii treeniohjelman, joka perustuu kuntoprofiiliisi ja henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Taukoliikunta piristää työpäivää ja parantaa keskittymiskykyä.

Tiloja liikunnalle?

Suunnittelemme jo olemassa olevista liikuntatiloista tyylikkäät ja käyttötarkoitukseen sopivat. Saatte kaikki tarvittavat liikuntavälineet aina pumppitangoista isoihin kuntosalilaitteisiin ja kiipeilyseiniin. Autamme myös löytämään sopivat vuokratilat.

Kenelle Nousu Wellness on tarkoitettu?

Nousu Wellness @ Work on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille, jotka haluavat pitää henkilöstöstään huolta.

Tutustu Nousuun työnantajan näkökulmasta